May 28, 2015

Sulejman Rexhepi mbulon kriminalitetin përmes familjes së Harun Aliut

Muftinia e Shkupit sot pasi që mësoi nga mediat për emrin e familjes Aliu, reaguan duke deklaruar se: "Sulejman Rexhepi për interese të ngushta personale dhe për të mashtruar opinionin tani po shfrytëzon autoritetin e familjes së Harun Aliut. Ai pas ndryshimeve jolegjitime dhe duke shkelë kushtetutën e BFI, po vazhdon të keqpërdor autoritetin e kësaj familje të ndershme dhe autoritative. Nëse aq shumë Sulejman Rexhepi është përkujdesur për këtë familje atëherë për çfarë arsye Mevludin Aliu qëndroi për vite me rradhë si edukatorë në Medresenë Isa Beu dhe më pastaj punoi si bibliotekist në Fakultetin e Shkencave Islame!? Mevlud Aliu tani më sipas Sulejman Rexhepit i emëruar kryeimam në Muftini të Shkupit është edhe një keqpërdorim i rradhës dhe një mashtrim opinionit të gjërë. Dyfytyrësia e Sulejman Rexhepit ska fund, andaj i vënë nën presionin e familjes së tij tani karshi opinionit tregon interes të vonuar për familjen Aliu. Kjo është mënyra për të mbuluar kriminalitetin e bërë duke përdorur në opinion emrin dhe autoritetin e familjes së Harun Aliut- thuhet mes tjerash. "

No comments:

Post a Comment