May 26, 2015

Skandaloze: Sulejman Rexhepi paguan me parat e besimtareve portalet ALMAKOS dhe ZHURNAL

Dje dhe në të kaluarën Alsat-m dhe Muhamed Zekiri ishin armiku më i madh i BFI-së dhe Sylejmnan Rexhepit, ndërsa sot miq më të mëdhenjë. Cilat janë motivet dhe çka e bashkon Muhamed Zekirin me këtë despot. Pa dyshim jo ideali dhe lotët e Muhamedit se kinse mos të përçahen myslimanët.
Apo mos vallë Sylejman Rexhepi me paratë, fitrat dhe zeqatin e besimtarëve po e paguan edhe Alsat-in njëjtë siç i ka paguar portalet ALMAKOS dhe ZHURNAL vetem e vetem mos te botojn artikujt qe nuk i shkojn ne favor Sulejman Rexhepit. Me siguri edhe ju besimtarë të nderuar e keni vërejtur se këto portale deri në çfarë mase e kanë ngritur idoltarinë e Sulejman Rexhepit. Fatura e këtij shërbimi e ka çmimin!/vulalajm/

No comments:

Post a Comment