May 24, 2015

Si u zgjodh për myfti Rexhep Jusufi?

Për dallim nga ai i Tetovës dhe Dibrës për të cilët kemi shkruar ditë më parë, në rastin e Rexhep Jusufit kemi shkelje të shumfishta! Nëse rastet e Tetovës dhe Dibrës kishin shkelje vetëm të procedurave, skishte komisione zgjedhore (as KQZ e as KRZ), në rastin e Shkupit as që u propozuar nga anëtarët e Muftinisë që janë me mandat deri në vitin 2017! Kjo shkelje, eshtë direkt shkelje edhe e vullnetit të Shkupit vetëm për hirë të Sulejman Rexhepit i cili nga 2011 nuk ka legjitimitet! Anëtarëve të Rijasetit që shkelen mbi vullnetin e Shkupit, nuk u falet dhe nuk do të kalojnë pa përgjegjësi! Myfti Ibrahim Shabani në lidhje me këtë shkelje nuk shprehet i habitur, thotë se dikush ashtu si ka filluar edhe do të vazhdon! Kurse Afrim Tahiri, i cili kohëve të fundit pranonte se nuk kishte legjitimitet si Sekretar i Përgjithshëm, një nga autorët e Kushtetutës, thotë se Sulejman Rexhepi qëllimisht e shkel Kushtetutën, atij kur i kam thënë se po shkilet Kushtetuta, më është përgjigjur se për nevojat tona! Skam koment! Nuk meriton më tutje të humbet kohë! Ju lumt muftinjve!
Tani përse na duhen rregullat!? Sa është e mençur dikush të pranon poste të bazuara në falsifikime!? Kush do mban përgjigjësi për eskalimin e situatës?/lajmi1/

No comments:

Post a Comment