May 22, 2015

SELAM SULEJMAN REXHEPIT: NUK TË LEJOJMË TË SHKATËRROSH BFI-NË

Reagon Muftinia e Shkupit ndaj vendime jolegjitime të Sulejman Rexhepit i cili është  jolegjitim. Ja reagimi i plotë nga profili zyrtar i facebookut të Muftinisë së ShkupitPasi shkelet Kushtetuta, Rregullorja, organi i Muftinisë së Shkupit dhe vullneti i imamëve dhe xhemateve të Muftinisë së Shkupit me çka edhe njëherë vërtetoni se qëllimi i juaj është shkatërrimi i Institucionit. Ne anëtarët e Muftinisë së Shkupit, imamët dhe hoxhallarë të papunësuar, betohemi dhe zotohemi se nuk do të lejojmë këtë anarki dhe me të gjitha forcat tona këtë zullum do ta luftojmë deri në fund.

Shkupi njeh vetëm Mufti të Muftinisë së Shkupit i dalur si vullnet i Shkupit në këtë rast Ibrahim ef. Shabanin, e jo Mufti të merakeve personale të një njeriu të dyshimtë dhe jolegjitim siç është Sulejman Rexhepi. I qoftë përhajr Rexhep Jusufit, mufti vetëm i shtëpisë së Sulejman Rexhepit!

No comments:

Post a Comment