May 29, 2015

Kur do të tregoj Sulejman Rexhepi për pasurin e tij?

Meqë mediat pyesin se sa janë të pasur funksionarët e BFI-së sigurisht se tani rradhën pas Afrim Tahirit e ka Sulejman Rexhepi! Ai sigurisht se duhet të tregon mediave se nga ka aq shumë mall dhe pasuri? Sulejman Rexhepi i rritur, shkolluar dhe si prijës i muslimanëve besojmë se do tregon “drejtë” dhe do të fletë realitetin mbi pasurin e tij. Ai për nga natyra njihet i sinqert, andaj besojm se do të vazhdon të jetë i sinqert edhe kësaj rradhe kur të shpalos vlerën e pasuris së tij për opinionin. Mediat e vendit kohë më parë kanë deklaruar diçka për pasurin e Sulejman Rexhepit, por duke lënë hapsirë se ka më tepër se ajo. Nga ato ishte bërë e ditur se ka dy shtëpi të tija, dy banesa një e tij dhe një të vazjës, afro dhjetë vetura luksoze (makina, xhipa), hotel në Ulqin, villa, etj. Nga dëshmitar okular është vërtetuar se ai i ka blerë veturë si dhe i ka ndërtu shtëpi dhëndrit të tij që punon në Armatë të Maqedonisë, dëshmitari tregon se dhëndri i Molla Sulës lavdërohet në ARM për atë që i ka dhurur babgjyshi i tij dhe për pasurin që kanë. Dhe në fund orë prej 35 mijë eurove e dëshmuar me fakte dhe e pranuar nga vetë ai./fokusinews/

No comments:

Post a Comment