May 27, 2015

Goranço Savevski drejtor i ri i BSP-së, Lupço Andonovski i DSK-së

Në seancën e sotme, Qeveria e Republikës së Maqedonisë e emëroi drejtorin e Byrosë për siguri publike (BSP) dhe të Drejtorisë për siguri dhe kundërzbulim (DSK). Siç kumtoi Qeveria, për drejtor të BSP-së është emëruar Gorançe Savevski, shef i deritanishëm i Shërbimeve qendrore policore, ndërsa për drejtor të DSK-së Lupço Andonovski, shef i deritanishëm i Sektorit për siguri dhe kundërzbulim -Shkup. Savevski dhe Andonovski kanë përfunduar arsimin e lartë në fakultetin për siguri. Që të dy, thuhet në kumtesë, kanë përvojë të madhe profesionale në Ministrinë e Punëve të Brendshme.

No comments:

Post a Comment