May 31, 2015

“Bomba” e Zaevit shoqërohet sot edhe me muzikë

Sot në orën 19:00 lideri i LSDM-së ka paralajmëruar lëshimin e një tjetër bombe, kësaj radhe bomba e E 36-ta me radhë, do të shoqërohet  edhe me muzikë dhe me disa aktivitete tjera. 
Kjo do të lansohet në kampin e lirisë para Qeverisë së Maqedonisë, ku kjo ‘bombë’ identifikohet me hashtagun #TikTakTikTak.

Përveç aktiviteteve të zakonshme të kampit para qeverisë do të ketë edhe aktivitete të tjera.

Qysh në orën 08:00 të mëngjesit do të hapet kampi dhe do të zhvillohen aktivitetet e përditshme deri në orën 16:00. 
Nga kjo orë, do të fillojë ‘Tregu Humanitarë”, dhe deri në orën 21:00 do të zhvillohet diskutimi “Televizioni i Maqedonisë – Shërbim publik për qytetarët apo bord buletini i qeverisë”.

E në këtë mes për dy orë rresht do të ketë edhe muzikë dhe argëtim./alsat/

No comments:

Post a Comment