Apr 24, 2015

Terrori sllavomaqedonas ndaj nënave shqiptare!

Mallkimi i një nëne shqiptare

Shqiptarët në Maqedoni të terrorizuar nga pushteti sllavomaqedonas. Shqetësimi nga ky terror më së miri shprehet nga dhembja e një nëne, asaj të luftëtarit Rexhep Rexhepi invalid i luftës në Maqedoni.
Ajo e shpreh me saktësinë që vetëm një zemër mund ta shpreh, një zemër që mund ta ndjej dhembjen për tre djemtë të arrestuar përnjëherë, pas një ndërhyrje brutale policore. “Në tri shtëpitë e mia mi kallën fëmijët, gratë mi trenun... mjera unë”! Kjo është dhembja që nuk mund të shpjegohet ndryshe e një nënë zemër kallur, e cila sikur nuk gjen shpresë tek askush për drejtësi.
Qindra shqiptarë që nga lufta në Maqedoni kanë përfunduar burgjeve, jo për shkak të krimeve ordinere, por për shkak se nuk kanë pranuar ti nënshtrohen pushtetit sllavomaqedonas, ndërkohë që janë duke vazhduar operacionet e terrorit edhe në pjesët tjera të Maqedonisë.
Janë vetëm nënat shqiptare në Ballkan që terrorizohen për fëmijët e tyre në këtë mënyrë, pa pikë mëshire!
Shqiptarët kudo janë duhet të tregohen më të dhembshur dhe më solidar për dhembjen e kësaj nëne të tre vëllezërve Rexhepi, si simbol të dhembjes shqiptare.BS

No comments:

Post a Comment