Apr 27, 2015

Sulejman Rexhepi horë e botës

Pas incidentit të bërë mbrëmë nga Sulejman Rexhepi ndaj muftiut të Shkupit Ibrahim Shabani që ka rrjedhë si rezultat i mos përmbushjes së dëshirave dhe egos së kreut të BFI-së nga ana e organizatorit të manifestimit kuranore, me këtë rast nuk qëndruan duarkryq mediat e vendit dhe ato të rajonit. Për veprimin e tij të ulët si njeriu i parë i muslimanëve të Maqedonisë,i cili në thelb duhet të edukon njerëzit dhe jo të sulmon. Më tragjikja e këtij organizimi është se ai nga pjesëmarrësit në këtë manifestim është dëgjuar duke përdorur fjalë të rënda në adres të Ibrahim Shabani.  Vlenë të theksojmë se për këtë veprim skandaloz lajmin mund të lexojmë në Shqipëri, Kosovë, Bosnje, Turqi, etj. Mund të lexoni në Anadolu agency, bota sot, radio sarajevo, etj.

No comments:

Post a Comment