Apr 30, 2015

Opinion: Vetshkarkohu, shporru-ik Sulejman Rexhepi

Nga: Sami RUSHIDI


Çfarë vlere ke Sulejman Rexhepi kur morali yt është nën zero, si mund të qëndrosh kryetar i BFI-së kur ske pik morali. Zoti njeriun e ka falur që të bashkëveproj e bashkëpunoj me njerëz dhe jo të jetë vetijak, nëse ti je i fëlliqur nga goja, arrogantë, kryelart, nënvlerësues, nënçmues, nëpërkëmbës, me sjellje mizore perfide nuk do të thotë që të tillë janë edhe tjerët, vetshkarkohu nga pozita kryetar sepse bëre gërdi. Zemërngrirë i padëshirueshem për muslimanët në Maqedoni, ti je strehuar në një kafaz të ftohtë përplot gjunahe dhe po tenton të mbrohesh me barriera të padukshme magjike. Shpirtërisht je miop dhe i barrikaduar me të kqijat që ua bën muslimanëve me vite mashtron muslimanët që ke arritur të famshmen pavarësi të jetësimit të mëshimrimit të idealeve tuaja individuale duke shtypur sistematikisht ndjenjen që spo bën gjë tjetër pos të huatjes nga soji ‘Kuisling’ sikur që je TI.
Ti Sulejman Rexhepi je gabimtar dhe mëkatar, je duke lundruar në të njëjtin vend me të njëjtën varkë, je shumë vesh-madh kur ndëgjon për dështimet tuaja të pafund që i ke rradhitur si trofe. Sa i gjorë që je, në vend të jesh shembull për fjalorin, për stilin dhe komunikimin, ti e bën të kundërtën je shembulli më i keq për muslimanët. I tmerrove muslimanët ne Maqedoni me këtë hipokrizi, maska e vjetër që fsheh përbindshin e prangosur ndër shënjtorin e rrejshëm një kryetar i BFI-së që ushqehet me disfatat e atyre të sojit të vet, jeni shëndruar në hije keqbërëse për muslimanët, çmenduri reale që ua rëndon hapat muslimanëve të rinj punëtor dhe besimtar të dëvotshëm. Të duhet mësim dhe ligjërata, Ti je i pari i muslimanëve kurse i fundit për njerëzi, çfarë na duhesh kur vetëm skandale prodhon, çfarë na duhesh kur tenton të nuhasish edhe atje ku se ke vendin, shkruan opinione shet mend për politik kurse punët llug në oborrin tënd i ke… Ai që shan tjetrin, nuk ka sharrë atë por vetëveten. Çdo e keqe që mundohet për tjetrin të ndodhë ti, madje edhe kur shan si i shfernuar dhe psikopat./Alkoill/

No comments:

Post a Comment