Apr 20, 2015

Nepotizmi në BFI dësmohet në fotot e Sulejman Rexhepi


Mediat në vend kishin dëshmuar se ne BFI po vëlon nepotizmi, të njëjtin informacion e përgënjeshtruan zyrtarët e BFI-së. një fjalë e urtë popullore thotë: “ Gënjeshtra i ka këmbët e shkurtëra”, andaj si duket përgënjeshtrimet e zyrtarëve të BFI-së janë të pavërteta meqë fotot flasin për realitetin brenda BFI dhe institucioneve të saj. Mediat kishin njoftuar se në Rijasetin e BFI, Medresenë Isa Beu, Fakultetin e Shkencave Islame dhe shërbimeve tjera të BFI-së janë të punësuar bashkëfshatarë të Sulejman Rexhepi. Shkrimi i gazetarit të “Dnevnik” ku fliste për një fenomen të një fshati të Shkupit si qendër kadrovike e BFI-së. Tani ju shpalosim foto ku do të keni mundësi të shihni nepotizmin e vërtetë në BFI të bërë nga Sulejman Rexhepi.
Fotoja nr.1

Prononcimi mediatik i Sulejman Rexhepi për mediat e shkruara dhe elektronike që vjen pas një aktiviteti të paraleles së vajzave në Shkup të Medresesë Isa Beu. Në foto shihet Sulejman Rexhepi, Ibrahim Idrizi- drejtor i Medresesë, Sabedin Ameti- kryeimam në muftininë e Shkupit.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Foto nr.2

Në këtë foto shihet se si Sulejman Rexhepi pranon vendimin për akreditimin e Fakultetit të Shkencave Islame në Shkup. Këtu kemi Sulejman Rexhepi dhe nipin e tij Zekirija Metushi i punësuar në FSHI.


No comments:

Post a Comment