Apr 30, 2015

Gjuetarët e derrave të egër flasin për kushtetutën e BFI-së

Gjatë këtyre ditëve shihet një situatë e tensionuar në BFI dhe si duket kreu i saj Sulejman Rexhepi nuk e ka ndërmend të kërkojë falje publike ndaj Muftiut të Shkupit, Ibrahim Shabani. Opinioni i gjërë janë të shqetësuar për situatën në veçanti për sjelljen jo normale të Sulejman Rexhepi, i cili ka përdorur fjalë të pamoralshme në prezencë të shumë njerëzve në momentet kur i është vërsulur Ibrahim Shabanit. Andaj ai sot tenton që të bëjë gjithëçka që të largon nga posti muftiun e Shkupit, Ibrahim Shabani, mirëpo kishte harruar se populli nuk ndihmon një lider e në veçanti një hoxhë që gjuan derra të egër. Ky gjuetar i derrave të egër nuk mund të flet për kushtetutën e BFI, ngase në esencë gjithçka shkel edhe pse buron nga Kurani.

   

No comments:

Post a Comment