Apr 29, 2015

Doli në shesh fytyra e vërtet e Sulejman Rexhepi

Vazhdojnë paraqitjet e pamatura dhe turpëruese të Reisit të BFI, Sulejman Rexhepi kjo u vërejt në manifestimin e organizuar nga Muftinia e Shkupit lidhur me garat kuranore. Edhe pse në fjalimin e tij Reisi ishte totalisht i dekocentruar, ai mllefin e tij se pse nuk u dekorua me mirënjohje pas përfundimit të programit kishte sulmuar muftiun duke akuzuar se organizimi ishte qëllimisht i përgatitur për të nëpërkëmb vlerat e kreut të BFI. Sipas asaj çfarë kanë njoftuar nga Muftinia e Shkupit është se: Në fakt ndodhi e kundërta ngase Reisi ishte i nevrikosur për ndarjen e mirënjohjeve nënpunësve të Muftinisë së Shkupit nga Muftiu Ibrahim Shabani, andaj edhe reagimi i tij ishte të prishin organizimin e manifestimit dhe të dëmton imazhin e muftiut të Shkupit, Ibrahim Shabani” pyesim shumë hapur se vallë: “ A doli në shesh fytyra e vërtet e Sulejman Rexhepi”, meqë portali ynë kishte paralajmëruar që më herët se Sulejman Rehxepi kishte përgatitur projekt për të bërë shkarkimin e Muftiut të Shkupit Ibrahim Shabani me titull: “MEGA SKANDAL: Dështoi komploti i Reisit Sulejman Rexhepi kundër Muftiut të Shkupit Ibrahim Shabanit“. Në këtë lajm kemi shpalosur bisedën e dy imamëve të Shkupit në Viber ku shihej qartë komploti i Sulejman Rexhepit në adres të Ibrahim Shabani. Meqë maskat janë elemente lojrash ata ashtu siç vendosen edhe hiqen, andaj tani doli në shesh fytyra e vërtet e Sulejman Rexhepit. Maskën që kishte bartur tani ra përfundimisht me sulmin ndaj Muftiut në parkingun e Pallatit të Operës dhe Baletit në Shkup dhe me paralajmërimet e disa personave që i kishte përgatitur Sulejman Rexhepi për të drejtuar muftininë e Shkupit. Personat në fjalë i njeh mirë opinioni meqë ai i kishte larguar më parë nga BFI, ndërsa të njejtët tani shkruajn statuse në profilat e tyre të facebook.                                                                                                                                     Ju përkujtojm disa sms nga biseda e dy imamëve në Viber: No comments:

Post a Comment