Apr 13, 2015

Bombat e ardhshme të Zaevit, ja ku do të shpërthejnë

“Bombat” e radhës të kryetarit të LSDM-së Zoran Zaev që do të shpërthejnë pas festës së Pashkëve do të vazhdojnë në Ohër dhe Shtip.
Konferencat tematike që LSDM i bën nëpër qytetet e vendit, kanë të bëjnë me tema lokale ndërsa publikohen edhe materiale nga përgjimi.
Deri ma tani bomba lokale ka pasur në Strumicë, Kumanovë, Prilep, Manastir.
Paralelisht me bombat lokale LSDM-ja do të mbajë edhe press konferenca në selinë në Shkup.

No comments:

Post a Comment