Mar 3, 2015

Zhernovski kërkon dorëheqjen e Jankullovskës

Kryetari komunës Qendër, Andrej Zhernovski dhe këshilltarët kërkojnë ngaministrja e punëve të brendshme që të largohet nga funksioni, pas publikimit të djeshëm të bisedës së saj me ministrin e financave Zoran Stavreski.

Ministrja Jankulloska tregoi se ajo është menaxher i tërë procesit dhe se e udhëheq nën hije. Edhe njëherë porosisim se për këto dy vite sa është ajo ministër ka mundur që ta dokumentojë ngjarjen dhe ta procesojë deri tek prokuroria publike. Kjo gjë ngre pas vete përgjegjësi penale, për kryerjen e punëve dhe moskryerjen e tyre”, theksoi Zhernovski duke komentuar incizimet e Zaevit.

No comments:

Post a Comment