Mar 6, 2015

VIDEO: Zaevi sot publikon “bombën” e 7 me radhë

Sot lideri I LSDM-së, Zoran Zaev do ta publikojë “bombën” e 7 me radhë.

Opozita deri më tani ka prezantuar të dhënat se në Maqedoni janë përgjuar më shumë se 20 mijë njerëz në mesin e tyre edhe bashkëpunëtorët më të ngushtë të Nikolla Gruevskit, lider, ministra të BDI-së dhe lideri i PDSH, pastaj udhëheqja e LSDM-së.

Lideri I LSDM-së Zoran Zaev ka bërë të ditur se do të publikohet gjithçka joligjore që fshihet në bisedat e përgjuara që kjo të mos ndodh më në Maqedoni.
 KOnferencën për media të liderit opozitarë Zoran Zaev, do të mand ta ndiqni në këtë link: https://www.youtube.com/watch?v=1d8x27fMQ80  


No comments:

Post a Comment