Mar 30, 2015

UEFA i "heq" Serbisë 6 pikë? Jo, vetëm 3 ...

UEFA në faqen e saj zyrtareuefa.com në rënditjen e grupit I, mbrëmë ka pasqyruar një situatë jo siç e dimë ne.

Sipas tabelës së Grupit I nëuefa.com, Serbia rënditet e fundit në grup me -2 pikë, bdërsa më poshtë shpjegohet se kombëtares serbe i janë hequr 6 pikë, transmeton Albeu.com.

Siç dihet, Komisioni i Disiplinës idhuroi fitoren me Shqipërinë dhe më pas i hoqi 3 pikë Serbisë.

Por disa orë më vonë, UEFA ka përmirësuar gabimin, duke e pasqyruar vetëm 3 pikët e hequra. /albeu.com/

No comments:

Post a Comment