Mar 6, 2015

Sulejman Rexhepi duhet të rehabiliton Sulejman RexhepinBashkëjetesa ndëreligjioze dhe parandalimi i rrymave ekstreme fetare ka qenë në fokus të takimit të kreut të Bashkësisë Islame të Maqedonisë, Sulejman Rexhepi dhe ambasadorit amerikan Xhes Bejli, takim i cili u realizua dje në zyrët e BFI.
 Projekti "Stop terrorit" që BFI është gati ta implementojë dhe përpjekjet e saj në luftën kundër ekstremizmit dhe kthimin e myslimanëve nga Maqedonia që luftojnë në Siri e Irak, është mbështetur nga ambasadori Bejli, i cili ka porositur që parandalimi i këtij fenomeni është forma më e mirë sesa shërimi i pasojave të saj.
 Edhe pse kreu i BFI ia ka shpalosur shumë institucioneve këtë projekt si dhe ambasadave të huaja në vend që të gjithë e kanë të pa qartë realizimin e tij. Ky projekt është shpalosur muaj më parë, andaj ajo që më tepër na bënë të jemi kureshtar dhe të dijm se kë duhet të rehabiliton kreu i BFI, Sulejman Rexhepi? Muaj më parë në prolifin e tij të facebook kemi hasur publikime të nipit të tij ku ai personalisht krneohet me ate duke thënë: " Sulejman Rexhepi junior- Sula Vogel duke bere trening gjegjesisht stervitje me dy revole mbi Gostivar ne Bjeshken e Gjuraleves. Allahu fuqiplot i dhasht shendet jete te gjate dhe te lumtur qoft hajri i Fese, i kombit dhe i Vatanit."  Gjithashtu vlenë të potencojm se kjo nuk është e vetmja foto e nipit të tij, porse në internet kemi hasur edhe foto të tjera ku shihet se si nipi i Sulejman Rexhepit luan me revole dhe trajnohet nëpër bjeshkë.  


No comments:

Post a Comment