Mar 29, 2015

Mançevski: Gruevski dhe bashkëpunëtor të tij nuk do të mund të sundojnë me Maqedoninë

Nënkryetari i LSDM-së, Damjan Mançevski thotë se publikimi o “bombave” për kriminalitetin e qeverisë tash gjendet në mes  dhe duhet të pritet që të përfundojë ky proces për t`u parë efektet e bisedave të përgjuara, pasi që tash gjenden në mes të procesit.
“ Efektet do të janë gjithëpërfshirëse, pasi që Nikolla Gruevski dhe disa bashkëpunëtor të tij jo vetëm që nuk do të mund të sundojnë me Maqedoninë, por ata më nuk do të mund të merren me politik. Por, me këtë rast do të hapen edhe disa procese tjera, dhe do të shohim se çka do të dal nga e gjithë kjo”, tha Mançevski, duke shtuar se janë të kënaqur nga efektet e bombave.

No comments:

Post a Comment