Feb 20, 2015

Shpërthen bomba e 3-të e Zaevit, shpalosen detaje nga arrestimi i Boshkovskit

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev publikoi sot bombën e radhës, që sipas tij dëshmon procesin e montuar politik kundër Ljube Boshkovskit, i arrestuar 1 ditë pas zgjedhjeve të vitit 2011. Në bisedën e publikuar mes drejtorit të Drejtorisë për Zbulim dhe Kundërzbulim Sasho Mijallkov dhe kryeredaktorit të televizionit Sitell Dragan Pavlloviq Llatas, Mijallkov kërkon që përmes televizioneve të poshtërohet sa më shumë Boshkovski.
Në vazhdim disa pjesë nga pressi i kreut të LSDM-së Zoran Zaev.

No comments:

Post a Comment