Feb 19, 2015

Prej 'Bombave' të Zaevit, Gruevski mbrohet me kërcënimin për luftë qytetare?!

"Prej 'Bombave' të Zaevit, Gruevski mbrohet me kërcënimin për luftë qytetare?!", ky është titulli i Gazetës Slloboden Peçat për numrin e saj të nesërm, raporton Almakos.
Tutje kjo gazetë shkruan se, - "Po thuajse të gjitha mediet pro-qeveritare intenzivisht manipulojnë dhe denziformojnë opinionin gjoja për grupe të armatosura, lajmërojnë për bomba misterioze e vënie flake, ndryshojnë deklaratat e opozitës, ndërkaq intelektualët e opozitës flasin për urrejtje dhe i frynë konfliktit. Ky konflikt Maqedoninë mund ta çojë drejt një rrugë qorre. Nëse dikush ka mundësi për të inicuar konflikt ndërpartiak apo ndëretnik, është pikërisht Qeveria e Nikolla Gruevsit" - theksojnë personalitete dhe eskpertë të nryshëm"./Almakos

No comments:

Post a Comment