Feb 20, 2015

Han: Publikoni të gjitha dëshmitë

Brukseli bën thirrje sërish që të publikohen të gjitha materialet që përmbajnë aktivitete kriminale. Komisioneri evropian për zgjerim, Johanes Han në konferencën e parë para mediave pas vizitës në Shkup, theksoi se dëshmitë duhet t’u dorëzohen prokurorisë dhe gjykatave, të cilët  duhet të procedojnë rastin në mënyrë plotësisht të pavarur dhe transparente. Alsat-M

No comments:

Post a Comment