Dec 18, 2014

Burri godet gruan shtatzënë

Një burrë nga Shtipi ka goditur gruan e tij shtatzënë e cila ka përfunduar vetem me lëndime. Mësohet se burri ka qenë në gjendje të alkoolizuar dhe është arrestuar  nga organet e rendit. Rastet e shumta të dhunës mes tjerash bindin që Maqedonisë i nevojitet shumë punë në luftën kundër fenomeneve negative në shoqëri.

No comments:

Post a Comment