Jun 5, 2017

Tifozët “Shvercerët” për incidentin me “Komitët”: Ne sundojmë Shkupin, festat ua bojmë ferr”

Tifozët “Shvercerët” të klubit futbollistik “Shkupi” kanë shkruar për incidentin e raportuar mbrëmë tek Ura e Gurit, kur ata janë përplasur me tifozët “Komitët” pas siç thonë provokimeve dhe thirrjeve raciste.
„NE SUNDOJM SHKUPIN!!!
Festat jau bojm Ferr…
Edhe pse ne numer shum te vogel kunder pacientave te regullt, BETEJA E JONA!“

No comments:

Post a Comment