Translate

Thursday, June 22, 2017

Komandant Hoxha: Nuk i jap fitrat në BFI që t’i hajnë Ali Ahmeti e Mulla Sula

Nuk ka shka te livdohem cilen kategori te Fitrit dota paguaj sivjet
Nja asht e sigurt se Bfi asnje cent nuk ja jap sepse fitrat e tona mei hanger Ali Ameti e ateistet e tij pa agjere
Pak na vrajti Ali A e naj shprazi sofrat neper familje tonat e tash edhe Lemoshat te naj ha kafsha.
Si po shifet puna e M Sules si shpesh po paguan iftare personav qe as ne Zot nuk besojn e jo ma te agjerojn
I qon bugjetin e besimtareve te ateistat kurse nanen tjeter per gjdo dit kemi ne medija skamnor te cilet vuaj per kafshat
Na mur pusi e hant Politiken naj zaptun horrat dhe ka injorant qe ju shkojn mbrapa me vota ende
Bfi e muaret hajnat ata qenyk agjerojn as namaz nuk falin e hoxhollart e shumt te mk me heshtjen e tyre e perkrahin hajnin e sadakas e hajmedet.

0 comments :

Post a Comment