Jun 6, 2017

BFI se ka problem që të postoj foto të ushqimeve që i hanë bashkëpuntorët e reisit gjatë iftareve!

Edhe pse nuk është e perefruar që të postohen foto nga ushqimet që konsumohen, kjo si duket nuk vlen për përfaqsuesit e BFI-së.
Kështu në publikimin e fundit nga BFI dhe që shpërndahet edhe nga myftijt e qyteteve të ndryshme mund të shihet Iftari që Reisul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi, ka shtruar për bashkëpunëtorët e vet, raporton portali “tetova1”. Përveç kësaj ata e kanë parë të arsyeshme që ti bëjnë një reklamë edhe “Kozhuvçankës” me pronar Mitko Jançevin nga Kavadarci!
“Tashmë është bërë traditë që, gjatë muajit të Ramazanit, Reisul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi, të shtrojë iftar për bashkëpunëtorët e vet.
Me këtë rast, efendi Rexhpi, në prag të iftarit, ka falënderuar të gjithë pjesëmarrësit në këtë darkë dhe në këtë takim shumë të ngrohtë i cili mund të shfrytëzohet për një rekapitulim të të arriturave tona nga Ramazani në Ramazan. Natyrisht, janë shhpalosur edhe projektet që na presin për t’u realizuar pëgjatë këtij vitit.
Nën freskinë e ujit të donatorit “Kozhuvçanka”, dhe nën tingujt e ilahive të bukura, ka filluar iftari duke i uruar njëri tjetrit që Zoti të na e ket pranuar këtë agjërim dhe ibadetet e ditës.”, shkruan në informatën e publikuar nga BFI e Maqedonis. /tetova1/
 

No comments:

Post a Comment