Jun 2, 2017

“BDI t’i harrojë votat tona, LSDM dy ministra nga Tetova, BDI vetëm një”

Struktura e BDI-së në Tetovë është e zhgenjyer nga përbërja e qeverisë së re, sepse BDI ka vetëm një ministër nga Tetova, kurse LSDM dy.
“LSDM ka dy ministra nga Tetova, Edmond Adenin dhe Samka Ibraimovskin, kurse BDI vetëm një. Athua partia jonë paska hequr dorë nga Tetova dhe qenka dorëzuar para Besës”, pyesin anëtarët e BDI-së në Tetovë, qytetin me numër më të madh të shqiptarëve në Maqedoni.

No comments:

Post a Comment