Translate

Friday, March 3, 2017

Afrim Tahiri: BASHKËSINË FETARE ISLAME E PRET NJË EPOKË E RE

Tani Sulejman Rexhepi që para meje dhe shokëve të mi ka pranuar se e shkel Kushtetutën, është armiku më i madh i BFI‐së!

Ai ka shkelur çdo gjë, Kushtetutën, betimin e dhënë publikisht, besën dhënë shokëve, tradhëtoi vetëveten dhe mbarë besimtarët e vendit!KLIKO LINKUN: 0 comments :

Post a Comment