Feb 17, 2017

Lëvizja NISMA për Reforma në BFI uron Pavarësinë e Kosovës

Në emër të Lëvizjes për Reforma në BFI- NISMA, kam kënaqësinë të uroj popullin e Kosovës për Ditën e Pavarësisë suaj më 17 shkurt.
Gëzuar Kosovë përvjetorin e pavarësisë, veprës dhe sakrificës së madhe të bijëve dhe bijave të kombit që dhanë më të shtrejtën dhe gjithçka nga vetja për mëvetsinë e këtij shtetit. Nderime madhështore për artkitektët që kontribuan për Kosovën e lirë dhe demokratike. 17 Shkurtit 2008 është dita që do të përkujtohet përjetë brez pas brezi në të cilën ditë u vunë themelet e forta që populli i Kosovës të ndërton të ardhmen në bazë të koncepteve demokratike dhe botës së zhvilluar moderne.
Mirënjohje të thellë gjithë atyre vendeve që kontribuan në çlirimin e saj. Zoti e bekoftë Kosovën dhe kombin shqiptar!.
 H. Ibrahim ef. Shabani

Kryetar i Lëvizjes për Reforma në BFI- NISMA

No comments:

Post a Comment