Feb 9, 2017

Grubi në ClickPlus: Përpilimi i platformës është bërë në Shkup mes BDI dhe Aleancës për shqiptarët

Artan Grubi nga Bashkimi Demokratik për Integrim në emisionin Click Plus në televizionin 21, theksoi se përpilimi i platformës është bërë në Shkup, mes BDI-së, Aleancës për shqiptarët.
“Përpilimi i platformës është bërë në Shkup, mes BDI-së, Aleancës për shqiptarët (LR-PDSH, RDK e Uniteti) dhe janë ndërtuar konturat e asaj marrëveshje dhe vetëm firmosja është bërë në Tiranë. Bilall Kasami konfirmoj së pari ardhjen, ndërsa të nesërmen ndryshoi mendjen dhe takimi u bë në Tiranë”, theksoi Grubi.
REXHEPI: NËSE KRYEMINISTRIA SHQIPTARE THOTË SE PLATFORMA ËSHTË E BDI APO ALEANCËS, NE DO TI RISHQYRTOJMË QËNDRIMET TONA 

No comments:

Post a Comment