Feb 9, 2017

Gazetari dhe profesori i njohur kërkon që Menduh Thaçi të kthehet dhe të drejton PDSH-në

Gazetari dhe profesori i njohur Urim Saliu kërkon që Menduh Thaçi të revokoj dorëheqjen e tij nga kreu i Partisë Demokratike Shqiptare. 

Ja reagimi i tij i plotë : 
Kam nje lutje z.Menduh Thaçi. Terhiqe doreheqjen dhe kthehu në drejtimin e partise. Keto muaj kuptuam se jo qe shume politikane nuk dallojne, por jane poashtu te pasionuar pas drejtimit te partise. Z.Thaçi terhiqe doreheqjen sepse shume politikane tjere humben ne zgjedhjet e 11 dhjetorit dhe asnjeri nuk ofroi doreheqje.
Nese per ta është akt moral te vazhdojne qendrimin ne udheheqjen e partise ,atehere eshte akt moral ta besh edhe ty. Te akuzuam pse nuk braktisje partine pas zgjedhjeve por tani jemi te bindur se paska shume te tjere qe mbajne peng partite e tyre. Kthehu ne drejtimin e partise dhe ofro doreheqje vetem kur ta shohesh se edhe lideret tjere e kane bere te njejten.

No comments:

Post a Comment