Jan 9, 2017

Banorë nga fshatrat e Karshiakës mirënjohës ndaj Azem Sadikut, Prefektit të Studeniçanit(VIDEO)

Banorët e fshatrave të Karshiakës gjegjësisht banorët e Kitkës përmes një video shprehin falënderim në drejtim të prefektit të Studeniçanit z. Azem Sadikut! Siç shihet nga videoja e publikuar e një banori siç thotç ai se nga vendi Molla Rekë ku edhe rrugët shihen të mbushura me borë...falënderojnë Kryetarin e Komunës së Studeniçanit për ndihmën që ia ofron banorëve të Kitkës, për ndryshe do ishim të bllokuar, ngase në këtë gjendje banorët e fshatit janë 4 ditë me rradhë. Po të mos kishte intervenuar Kryetari i Studeniçanit  kështu do të kishim rrugët deri në muajin Prill. Me mirënjohje dhe falënderim përmbyll videon njëri nga banorët e këtij fshati./fokusi/


No comments:

Post a Comment