Dec 2, 2016

VIDEO-INTERVISTA E PLOTË ME LIDERIN E PDSH-së, z.Menduh Thaçi (VIDEO)

Në këtë video-intervistë ekskluzive për gazetën KOHA, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi, përveç dekorimit nga Presidenti i Kosovës, flet edhe për fushatën parazgjedhore, ofertën e partisë së tij për shqiptarët si dhe si e sheh ardhmërinë e shtetit. Ai mes tjerash thekson se, pa ndryshimin e emrit, Maqedonia nuk mund të bëhet pjesë e BE-së dhe NATO-s, ndërsa potencon se maqedonasit këtë duhet ta kuptojnë sa më parë. Thaçi flet edhe për aferën e përgjimeve, rastin e Kumanovës, si dhe problematika të tjera./Ditari.mk/No comments:

Post a Comment