Dec 7, 2016

Sulejman Rexhepi përkrah BDI-në dhe politikën e saj antishqiptare (FOTO)

Ky opinion po qarkull gjithandej në vend pas publikimeve të materialeve dhe fotografive që bëjnë partitë politike sidomos BDI në fushatën parazgjedhore. Pikërisht në këto tubime edhe pse e kanë të ndaluar me vendim të Rijasetit të BFI-së megjithatë struktura të BFI-së marrin pjesë në kampanjën dhe tubimet BDI-së që po realizohen gjatë kësaj fushate. Përpos hoxhallarëve të cilët dalin në tubimet dhe takimet e popullit me liderin dhe kandidatët për deputet nga rradhët e BDI-së, po paraqiten edhe familjarët e Sulejman rexhepit të cilët sigurisht që janë pjesë e tubimeve me leje të Sulejman Rexhepit. Vet Sulejman rexhepi bëri apel për mos keqpërdorim të fesë në kampanjën zgjedhore, por nga terreni shihet se pikërisht ai ka bërë tradhëti ndaj një vendi të sjellur nga Rijaseti i BFI-së dhe i nënshkruar nga dora e tij. BDI nga gjitha opinioni, partitë opozitare, analist, gazetar, shoqata dhe organizata joqeveritare, nga politikan të rajonin, analist ndërkombëtar po kritikohet se aspak nuk është përkujdes për çeshtjen e shqiptarëve, andaj si e merr guximin që institucioni fetar edhe pse e ka të qartë se çfarë ka bërë BDI për këto vite në fund edhe të përkrahet. BDI po akuzohet për rastin SOPOT, MONSTRA, LAGJA E TRIMAVE, vjedhje të parave të popullit, keqpërdorime institucionale, amoralitet, korrupsion, shitje parcela dhe keqmenaxhim të të gjitha fondeve ndërkombëtare. Andaj, mbetet që këtë veprim jofetar të Sulejman Rexhepit ta dënon populli më 11 dhjetor.
No comments:

Post a Comment