Dec 1, 2016

Thaçi: Nëse PDSH-ja fiton, Gruevski ëndërr ta shohe se mund të bëhet kryeministër!( VIDEO)

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare është zotuar se edhe nëse i fiton zgjedhjet nuk do të bëj koalicion me kryetarin e VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevskin. Në emisionin “Rruga Drejt” Thaçi ka thënë se është i gatshëm të ndajë pushtetin me të gjitha partitë shqiptare dhe me sektorin civil pasi zbatimi i tërësishëm i platformës së PDSH-së sipas tij, kërkon njerëz dhe angazhim maksimal. Në studion e gazetares Arta Tahiri, Thaçi flet për të gjitha temat dhe problemet me të cilat përballet vendi.....!

No comments:

Post a Comment