Translate

Thursday, December 8, 2016

Menduh Thaçi e dridh Tetovën (FOTO)

Partia Demokratike Shqiptare është duke zhvilluar tubimin e saj në parafundit në Qytetin e Tetovës.
Në këtë aktivitetet partiak është parë një prani e madhe e simpatizantëve të PDSH-së, para të cilëve pritet të mbajnë fjalime lideri i partisë, Menduh Thaçi dhe funksionarë tjerë partiak. 0 comments :

Post a Comment