Dec 7, 2016

Lëshohet në përdorim rruga në fshatin Koliçan të poshtëm (FOTO-LAJM)

Komuna e Studeniçanit sot ka lëshuar në përdorim rrugën locale në fshatin Koliçan të poshtëm, rrugë që lidhë këtë fshat me fshatrat tjerë të komunës tonë.
Komuna mjetet për këtë projekt i ka siguruar një pjesë nga Byroja për zhvillim regjional dhe pjesën tjetër nga buxheti i komunës. Vazhdojmë të realizojmë projekte të tjera.                                           Komuna e Studeniçanit-Shërbimi për informim./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment