Dec 8, 2016

Komuniteti Shqiptaro Amerikan përkrah PDSH-në!

Deklaratë : Me vëmendje të veçantë po e përcjellim kampanjën zgjedhore dhe ngjarjet në IRJM.
Nga takime tona të përbashkëta që i kemi ne këtu, komuniteti shqiptaro-amerikan përkrahës të republikanëve në shtetet si: Indiana, Ohio, Ilinois, Missouri, Kentucky, Michigan… gjegjësisht në Midwest lëshon këtë deklaratë.
Duke e parë si parti më të vjetër shqiptare, dhe e paluhatshme ndaj intersave kombëtare e udhëhqur nga Zotriu i ndjerë ideologu Arbër Xhaferi, strategu i vërtetë, i cili çdo herë pa marë parasyshë situatat mbrojti intersat kombëtare të shqiptarëve, dhe kryetari z.Menduh Thaçi, në si komunitet shqiptarë, vendosëm që nga SHBA-të perkrahim PDSH-në dhe strukturen e kësaj partie.
Dëshirojmë që të falenderojmë dhe Zoteri Henry Jones, nga stafi i partisë republikane dhe nga adminstrata e presidentit të sapo zgjedhur, Z.Donald Trump që po na jep përkrahje neve si shqiptarë, PDSH-së dhe Zotëri Menduh Thaçit.
Ne si komunitet vijmë të gjithë nga IRJM dhe ju apelojmë, sugjerojmë që ju prindër, vëllezer, motra, të dilne dhe të votoni në mënyrën më masovike të mundshme që këtë herë të fiton partia e cila mbron intersat e shqiptarëve, pra PDSH-së e cila ka një platformë të menduar shumë mirë nga i ndjeri z.Arbër Xhaferi dhe z.Menduh Thaçi, dhe të cilën në vazhdimësi mbronë, kryetari Menduh Thaçi.
Ju dërgojmë përshendetjet më vëllazërore nga SHBA./Ditari.mk/
Komuniteti Shqiptaro-Amerikan në Midwest, 12-05-2016

No comments:

Post a Comment