Dec 5, 2016

Ja si u montuan proceset gjyqësore kundër shqiptarëve (Video)

Në këtë emision, përmes përfaqësuesve të të gjitha partive dhe analistëve shqiptarë dhe maqedonas, do ta mësoni se kush do t’i fitojë zgjedhjet e atjeshme. Procesi i Sopotit dhe Monsta ishin procese të montuara gjyqësore. Por çfarë ndodhi në këto procese fatkeqe për shqiptarët? Shikojeni videon e mëposhtme.

Emisioni Zona Express, me autor Leonard Kerqukin, në RTV Dukagjini llogaritet të jetë emisioni më i shikuar shqiptar i këtij zhanri; si në bazë të matjeve televizive ashtu edhe në rrjetet sociale.

No comments:

Post a Comment