Dec 2, 2016

Edhe (Sulltanin) Molla Sulën e ‘’gjuajtën me gurë’’ në Kumanovë

Faqja ''Të gjithë për çlirimin e BFI-së nga Sulejman Rexhepi'' ka publikuar një njoftim për opinionin se kreu i BFI-së është fyer dhe sharë nga qytetarët e Kumanovës ditë më parë. Faqja e sipërpërmendur këtë njoftim e ka publikuar disa ditë pas gurrëzimit të kreut të BDI-së, Ali Ahmetit kur vizitoi Kumanovarët dhe kishte qëllim mbajtjen e tubimit parazgjedhor për zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Aspak nuk është e njohur arsyeja se pse Sulejman Rexhepi shkoi në Kumanovë gjatë këtyre ditëve kur situata akoma nuk është e qetsuar pas asaj që i ndodhi Ali Ahmetit dhe kur dihet se Sulejman Rexhepi çdo të 3-tën ditë fotografohet pikërisht me te. Edhe në faqen zyrtare të BFI-së mungon informacioni se për çka Sulejman Rexhepi ishte në Kumanovë?!
''Nuk kaloi shumë kohë pas asaj që i ndodhi Ali Ahmetit kreut të BDI-së kur Kumanovarët e gjuajtën me gurë dhe e përzunë duke i thënë se nuk ka çka kërkon tani e tutje në këtë qytet dhe rrethinë pas gjithë asaj që ka bërë.
Çuditërisht të njejtën e përjetoi edhe Molla Sula i BFI-së pikërisht nga ky restorant fotot e të cilit i kemi publikuar....!
kRYETARI I MUSLIMANËVE GJUHET ME GURË DHE SHAHET NGA QYTETARËT KUMANOVARË....! Kur do të mbushen me mend Sulejman Rexhepi dhe disa personat analfabet që sillen rreth tij?! Nuk mbet vend më për Molla Sulën dhe klyshët e tij analfabet që të dalin diku, andaj këtë që ia bënë populli është rezultat i punëve të liga dhe të pista që bënë në BFI. Ai keqpërdori BFI, vakufin, donacionet, xhamiat, muslimanët dhe institucionet e shtetit dhe ato të vendeve të ndryshme! MASHTRIMI, KEQPËRDORIMI DHE MANIPULIMI i popullit dhe fesë nuk i falet atij për jetë.....!
Çka mund të presim nga ky njeri kur përjashtohet nga populli dhe gjuhet me gurrë e shahet? Kush merr guxim me i sha hoxhallarët siç kishte bërë Molla Sula me disa mufti, ish-mufti, bashkëpunëtorë dhe hoxhallarë doemos duhet të nënçmohet në forma më të rrepta dhe këtë sjellje të popullit duhet ta kupton si një dënim nga dënimet që do i përjeton vetëm në këtë botë, ndërsa dënimet e botës tjetër janë edhe më të dhimbshme!
Mjer Molla Sula që nuk po i mbet derë askund!''- Faqja ''Të gjithë për çlirimin e BFI-së nga Sulejman Rexhepi'' 


No comments:

Post a Comment