Nov 13, 2016

Thaçi pritet me lule, ndërsa Ahmeti me gurë në Kumanovë! (FOTO-LAJM)

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) dhe lideri i saj Menduh Thaçi të Dielën në komunën e Likovës vazhduan me programin e takimeve me strukturat e partisë. Takimi qendror u mbajt në Opajë, kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi në Kumanovë u prit me lule si udhëheqës i popullit kurse Ali Ahmeti u prit me gurë dhe mallkime./Ditari.mk/
No comments:

Post a Comment