Nov 18, 2016

TETOVA ME PDSH-NË

Sot Partia Demokratike Shqiptare dhe lideri i saj Menduh Thaçi vazhduan me programin e takimeve në vendbanime shqiptare. PDSH gjat një takimi në Lagjen Teteks të Tetovës dëshmoi se Tetova i është rikthyer bindshëm.
No comments:

Post a Comment