Nov 6, 2016

Si dje si sot Kumanova po jep djemtë më të mirë

Xhenis Sulimani
Emrin Astrit Dehari askush nuk e njohu, shume pak u shkrua se ai u burgos padrejtesisht… sot te gjithe e njohin, te vdekur. Tamam, tipike shqiptare, … dikush duhet te shuhet qe ne ta kujtojme!
Po, jane ish LPK-istat, qeveritaret e tanishem qe kane bere ferr TOKAT SHQIPTARE, ku ne sot frymojme- KS dhe MQD!
Si dje, sot dhe neser Kumanova po jep djemt me te mire!

No comments:

Post a Comment