Nov 3, 2016

Rusia bëhet bashkë me Alinë e BDI-në në këto zgjedhje!

“Mbyllja” e Jugohromit tani para zgjedhjeve, dëshmon atë që tashmë flitet dhe dihet, dëshmon faktin se BDI ka aleancë të fuqishme me Rusinë. Vendimi i inspektoratit tani para zgjedhjeve për “ta mbyllur” Jugohromin se nuk paska respektuar afatin ligjor për vendosjen e filtrave, por njëkohësisht duke mos thirrur mbledhje qeveritare për të marrë një vendim të plotfuqishëm, është dëshmi se mbyllja e Jugohromit do të zgjasë deri sa të kalojnë zgjedhjet, në mënyrë që VMRO-BDI të fitojnë pikë politike pasi rejtingu ju ka rënë ndjeshëm. Sapo të përfundojnë zgjedhjet, sërisht historia do të përsëritet. Jugohromi do të fillojë punën pa filtra, do të vazhdojë helmimi dhe vrasja e shqiptarëve bashkë me korrupcionin e BDI-së./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment