Nov 19, 2016

Përkrahje e madhe për PDSH-në nga Dollogozhda (FOTO)

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) dhe lideri i saj Menduh Thaçi të Shtunën në komunën e Strugës vazhduan me programin e takimeve me strukturat dhe aktivistët e partisë. Takimi qendror u mbajt në Dollogozhdë të Strugës./Ditari.mk/No comments:

Post a Comment