Nov 20, 2016

PDSH bllokon Dërvenin e Shkupit me aktivistë(FOTO-LAJM)

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) dhe lideri i saj Menduh Thaçi të Dielën në komunën e Sarajit vazhduan me programin e takimeve me strukturat dhe aktivistët e partisë. Takimi qendror u mbajt në Kopanicë./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment