Nov 16, 2016

NË KOHËN KUR PDSH KËRKONTE NGA SHQIPËTARËT TË MOS BASHKPUNOJNË ME GRUEVSKIN, SULEJMAN REXHEPI ME VRAP E BEKOI (VIDEO)

Në vitin 2008, kur PDSH lëshoi Qeverinë Gruevski, zv.kryeministri Imer Aliu dha një dekleratë të qartë dhe shumë domethënëse.
Ndiqni linkun:
Çuditërisht, pak muaj më vonë, Gruevski do të bekohet nga Sulejman Rexhepi.
Ishte një lutje me gojën plot, dhe që ironia të jet edhe më e madhe, ai u lut në emër të myslimanëve!
Ndiqni linkun:

No comments:

Post a Comment