Nov 25, 2016

MOLLA SULA E KA ZËNË PËR VESHI ALI AHMETIN

Ali Ahmeti ''hoxha'' ma i ri i trojeve shqiptare është duke na befasu të gjithëve me paraqitjet e tija nëpër tubime në aspektin e posedimit të njohurive fetare dhe sqarimeve të çështjeve fetare. Sulejman Rexhepi njihet si ziliqar për nga natyra, andaj nuk ka dëshir dikush të dinë më shumë se ai dhe kjo gjë e bënë të mërzitet. Sulejman Rexhepi po ndjehet tejet nervoz me Ali Ahmetin meqë ky i fundit po i përzihet në punë feje dhe se duhet ta dinë se cila është puna e Alisë dhe jo çdo send. Molla Sula mes tjerash tha çka k.... po përzihesh në punët e mia. A po i rezikohet Molla Sulës karrigja nga Ali Ahmeti mbetet të shihet pas zgjedhjeve të 11 dhjetorit?! A ka të drejt Molla Sula të hidhërohet me Ali Ahmetin kur kohë më parë ai dhe djali i tij ia mbajshin në dorë Ali efendisë...?! Si do që të jetë Molla Sula e ka zënë për veshi Ali Ahmetin.

No comments:

Post a Comment