Nov 4, 2016

Menduh Thaçi realizoi takim me eurodeputetët Fleckenstein dhe Siil (VIDEO)

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi sot në zyrat e BE-së në Shkup realizoi takim me Anëtarët e Parlamentit Evropian, Knut Fleckenstein dhe Jorgen Siil.
Në takim është biseduar për situatën politike në vend, për mbarëvajtjen e zgjedhjeve të lira dhe demokratike, si dhe për proceset integruese të vendit.
Pas takimit Kryetari Thaçi u prononcua për mediat:

No comments:

Post a Comment