Nov 12, 2016

Menduh Thaçi me PDSH-në e shkeli DUI-n në Shkup

Menduh Thaçi sot në Çair, Shkup mbajti Konventën Promovuese të partisë që drejton. Kreu, z. Thaçi para një numri të madhë qëtetarësh që nuk i zinte salla ku ditë më para Ali Ahmeti dhe BDI e kishin të zbrazët mes tjerash tha se partia shqiptare në pushtet BDI nuk ka bë asgjë tjetër pos vrasje, burgosje, maipulime shantazhime ndaj shqiptarëve. I vetmi lider është Menduh Thaçi bashk me Arbër Xhaferin që deklaronin fjalë të mëdha për kryeqendrë shqiptare Shkupi. Ai këto zgjedhje të 11 dhjetorit i sheh vendimtare për shkuarjn e BDI-së nga skena politike dhe çlirimin e shqiptarëve nga kjo strukturë e keqe.

No comments:

Post a Comment